Paulana potpisala partnerski ugovor s Bayerom

Bez autora
Jun 02 2010

Hrvatska tvrtka Paulana izvijestila je danas da je sa švicarskom tvrtkom Bayer International potpisala partnerski ugovor, a tim će ugovorom tvrtke zajednički sudjelovati u razvoju laganog sjedala za automobilsku industriju prema projektu Paulana. Bayer International potpisao je ekskluzivni ugovor s Paulana, hrvatskom tvrtkom za razvoj novog poliuretanskog sistema pjena za automobilsku industriju. Time će BaySystems, dio Bayerove poslovne jedinice Bayer MaterialScience, postati ključni dobavljač poliuretanskih sistema za prvu hrvatsku tvornicu automobilskih sjedala Paulana. Ovo partnerstvo s globalnim liderom BaySystems u razvoju inovativnih poliuretanskih sistema pjena predstavlja bitan korak za Paulanu u realizaciji prve hrvatske tvornice automobilskih sjedala. BaySystems neće samo dobavljati poliuretanski sistem pjena nego će pružiti tehničku potporu i edukaciju ključnog osoblja Paulane. Partnerstvo s BaySystems je dodatni korak naprijed u realizaciji projekta, a ugovor je odraz dugoročne suradnje i potpore Paulana projektu.

Paulana potpisala partnerski ugovor s BayeromHrvatska tvrtka Paulana izvijestila je danas da je sa švicarskom tvrtkom Bayer International potpisala partnerski ugovor, a tim će ugovorom tvrtke zajednički sudjelovati u razvoju laganog sjedala za automobilsku industriju prema projektu Paulana.

Bayer International potpisao je ekskluzivni ugovor s Paulana, hrvatskom tvrtkom za razvoj novog poliuretanskog sistema pjena za automobilsku industriju, izvijestili su iz Paulane. Time će, kako se navodi, BaySystems, dio Bayerove poslovne jedinice Bayer MaterialScience, postati ključni dobavljač poliuretanskih sistema za prvu hrvatsku tvornicu automobilskih sjedala Paulana.

"Ovo partnerstvo s globalnim liderom BaySystems u razvoju inovativnih poliuretanskih sistema pjena predstavlja bitan korak za Paulanu u realizaciji prve hrvatske tvornice automobilskih sjedala", navodi se u priopćenju. BaySystems neće samo dobavljati poliuretanski sistem pjena nego će pružiti tehničku potporu i edukaciju ključnog osoblja Paulane.

Partnerstvo s BaySystems je dodatni korak naprijed u realizaciji projekta, a ugovor je odraz dugoročne suradnje i potpore Paulana projektu, kazao je predsjednik uprave Paulana Krešmir Budinski.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik